Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Maliny mají vysoký obsah vitamínu C, obsahují také vitamíny skupiny B (B1, B3, B9), A, E, vápník, zinek, fosfor a železo. Jsou silným antioxidantem, podporují proces hubnutí, imunitu, působí proti stresu a jsou přírodním afrodiziakem. Nutriční informace 100 g Energetická hodnota 1127 kJ / 263 kcal Tuky 1,9 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,06 g Sacharidy 30,1 g - z toho cukry 30,1 g Bílkoviny 8,1 g Vláknina 29,3 g Sůl 0,02 g Složení Maliny celé lyofilizované Informace Skladujte při teplotě do 20 °C Po otevření spotřebujte do 14 dní Nevystavujte přímému slunečnímu záření V balení může být až 10 % ovocného prachu, který vzniká při přepravě produktu