Vejce populární potravinou fitness nadšenců, kteří těží z jejich přirozené biologické hodnoty. Vejce od firmy Farma Białka jsou bez dalších přísad a konzervačních látek a lze je přidávat do jakékoliv stravy pro zvýšení její biologické hodnoty. Aminokyselinové spektrum vaječné bílkoviny patří mezi ty nejvyváženější pro člověka, a tudíž z tohoto pohledu nejvhodnější pro lidskou výživu. Proto Světová zdravotnická organizace považuje vaječný protein za tzv. referenční a používá se jako templát pro posouzení kvality proteinů v jiných potravinách. Díky patentovanému procesu pasterizace má tekuté vejce dlouhou trvanlivost až 6 měsíců a není je nutné skladovat v lednici. Po otevření je naopak třeba skladování v lednici a spotřebování do 7 dní. Chutně a snadno připravíš míchaná vejce, omeletu nebo je použiješ při pečení. Díky pasterizaci je možné vejce užívat i syrové, například do koktejlů a proteinových šejků. 100% vejce Ve znovuuzaviratelné lahvi Všestranné použití v kuchyni i syrové do šejků Pasterizované patentovanou technologií Doporučené dávkování 30 g vejce odpovídá jednomu vaječnému bílku střední váhové kategorie vajec. Produkt lze konzumovat syrový nebo po tepelném zpracování. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 7 dní. Nutriční informace 100 g Energetická hodnota 241 kJ / 58 kcal Tuky 0,8 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,27 g Sacharidy 1,2 g - z toho cukry 1,2 g Bílkoviny 10,3 g Sůl* 0,41 g * Sůl je obsažena pouze v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku. Složení 97% pasterizované bílky ze slepičích vajec, 3 % pasterizované žloutky ze slepičích vajec. Informace Potravina. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte uzavřené v suchu při teplotě 0-25 °C. Skladujte mimo dosah slunečního záření. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 7 dní. Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Výrobce: Konrad Buczak, Stobierna 175, 36-002 Jasionka, Polsko