Nattokinase 20.000FU = enzymatická aktivita 2000 FU (FU = jednotka degradace fibrinu). Nattokinase je enzym patřící do skupiny serinových proteáz (enzymů štěpících fibrin). Získává se z japonského snídaňového jídla natto (známého již 2000 let), který je vyráběn fermentací sójových bobů s přátelskou bakterií Bacillus subtilis natto. Nattokinasse 20.000FU je jedinečná svým silným složením. Každá kapsle obsahuje 100 mg enzymu Nattokináza. Nattokinase vyhledávají lidé orientovaní na: Nedokrvení končetin Doporučené dávkování Užijte 1 kapsli 2× denně, nejlépe s jídlem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nutriční informace Obsah látek v denní dávce 2 kapsle Nattokinase 20.000FU / 1000 mg 200 mg Složení Nattokinase 20.000FU, rostlinná kapsle z hypromelózy, plnidlo-rýžová mouka, protispékavé látky: Oxid křemičitý. Informace Doplněk stravy s extraktem z fermentovaných sojových bobů. Osoby užívající léčivé přípravky by měly tento výrobek používat pouze pod dohledem lékaře. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. U kojících a těhotných je vhodná konzultace s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu. Neobsahuje: obiloviny obsahující lepek, korýše a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich, ryby, arašídy, sojové boby, mléko a výrobky z nich, skořápkové plody, celer, hořčici, sezamové semena, vlčí bob, měkkýše a výrobky z nich, oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l. Výrobek v souladu s požadavky Nařízení (ES) 1829/2003 a 1830/2003 neobsahuje GMO a nebyl vyroben z geneticky modifikovaných surovin. Výrobek nebyl ošetřen pomocí ionizujícího záření, jak je definováno ve Směrnici Evropského parlamentu a Rady č. 1999/2/ES ve znění Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1137/2008. Výrobce: GreenFood Nutrition s.r.o., Na Zahradách 2A, 69002 Břeclav