f4u-GUR030

15%

GuaranaPlus Čokoláda mléčná 51% s Chia Semínky 45 g

ID {{ productCode }}

Ve spolupráci s rodinnou čokoládovnou Františka Bačíka z Troubelic vznikla mléčná čokoláda s Chia semínky.  Více informací   Více informací 
Cena za {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
{{ a.stockStatusText }} ({{ a.stockLimit }})

Produkt je dočasně vyprodán

Produkt teď nemáme v nabídce. Porozhlédni se po produktech, které máme skladem.

Objednací číslo: f4u-GUR030

15% CZK

2077 den
5
23
27

{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }}

Cena s kuponem: 
15%

{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }}

Cena s kuponem:
15%
Při nákupu {{ d.min }} až {{ d.max }} kusů kusu Při nákupu od {{ d.min }} kusů {{ d.quantityDiscountPrice.value | formatPrice }} {{ d.quantityDiscountPrice.currency }}/ks
Ušetříte
{{ totalSavings | formatPrice }} {{ savings.currency }}
až {{ savings.value | formatPrice }} {{ savings.currency }}/ks
Cena za {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Při nákupu {{ d.min }} až {{ d.max }} kusů kusu Při nákupu od {{ d.min }} kusů {{ d.quantityDiscountPrice.value | formatPrice }} {{ d.quantityDiscountPrice.currency }}/ks
Ušetříte
{{ totalSavings | formatPrice }} {{ savings.currency }}
až {{ savings.value | formatPrice }} {{ savings.currency }}/ks
Množstevní sleva
GuaranaPlus Čokoláda mléčná 51% s Chia Semínky 45 g
GuaranaPlus Čokoláda mléčná 51% s Chia Semínky 45 g
4 283
Cena za {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Popis

Čokoládovna z Troubelic je známá tím, že si výrobu čokolády vyrábí od A-Z. Dováží kakaové boby přímo z Ekvádoru, nepoužívají žádné dochucovadla, neobsahují lecitin ani konzervanty! Neobsahují LEPEK a sladí jen panelou, ztuhlou šťávou z cukrové třtiny, která je zdravou variantou slazení. Čokoláda s Chia semínky Chia semínko patří mezi tzv. superpotraviny. Chia semínka obsahují antioxidanty, vitamíny, minerální látky, vlákninu, aminokyseliny, bílkoviny a velké množství omega-3 mastných kyselin (kyselina alfa-linolenová). Mezi nejjednodušší recepty, jak využít "magickou sílu" chia semínek je posypat jimi různé pokrmy. Vybrané druhy čokolád jsme posypali chia semínky. Každá čokoláda je vyrobená ručně a navíc i ručně posypána. O čokoládách Naším cílem je nabídnout zákazníkům kvalitní čokolády, vyrobené z ekvádorských kakaových bobů. Každá čokoláda je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. Naše čokolády jsou slazeny ztuhlou třtinou šťávou panelou v bio kvalitě. Snažíme se zachovat "tradiční" chuť a vůni čokolády. K výrobě používáme kvalitní suroviny, nejsme zastánci používání umělých barviv, lecitinu a umělých látek zvýrazňujících aroma. Kakaové boby přirozeně obsahují cca polovinu kakaového másla, které je nositelem výrazné čokoládové vůně, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Kakaové máslo dodává čokoládě nejen vůni, ale i jemnost. Bohužel se dnes často setkáváme s různými druhy čokolád, kde je kakaové máslo částečně nebo zcela nahrazeno jinými rostlinnými oleji, které významně snižují kvalitu čokolády a čokoláda se tak stává jakousi "náhražkou", která je plná umělých látek a barviv. V našich čokoládách zachováváme kakaové máslo a nepoužíváme jiné rostlinné oleje. Základní proces výroby Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému "odfouknutí" slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny - kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela. Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne. Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování. Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování. Poté je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den "odpočívat". Pak je čokoláda připravená k balení. Složení Kakaové boby, kakaová hmota, kakaové máslo, sušené mléko, třtinová šťáva panela, chia semínka. Výrobce: Exotic Herbs s.r.o., Hradební 1218, 68601 Uherské Hradiště

Parametry

K tomuto produktu nejsou žádné parametry uvedené

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz