Kešu je velice vyhledávaný druh ořechů díky svým vyváženým nutričním hodnotám. Ale když se spojí tyhle krémové ořechy s přichutí orientu, vznikne opravdu návyková kombinace. Jsou vynikající jako zdravé mlsání. Můžeme použít i k dochucení dýňové polévky a pokrmů asijské kuchyně přímo na talíři. Doporučujeme vyzkoušet. Nutriční informace 100 g Energie 2 486 kJ / 599 kcal Tuky 47 g - z toho nasycené 9,2 g Sacharidy 33 g - z toho cukry 5 g Vláknina 4,3 g Bílkoviny 18,8 g Sůl 1,6 g Složení 97,3 % Kešu pražené, 1,6 % sůl, 1,3 % Kari kořenící směs (kurkuma, koriandr, pískavice řecká, zázvor, římský kmín, kukuřičný škrob, kajenský pepř, sůl), 0,5 % bramborový škrob Informace Nevystavujte slunečnímu záření Skladujte do teploty 25 °C a relativní vlhkosti 70% Po otevření spotřebujte do 14 dnů Minimální trvanlivost do: viz. spodní část obalu Alergeny jsou zvýrazněny tučně