V jednoduchosti je krása. Čokoláda s obsahem 63% kakaa vás uvede do světa tmavých čokolád. Vyrobit kvalitní čokoládu je alchymie. Nejdůležitější složkou jsou kakaové boby, které propůjčují čokoládě její chuť a aroma. Výsledná chuť čokolády se liší podle odrůdy bobů, lokality, způsobu fermentace, pražení a mletí. NATU čokolády jsou vyrobeny z BIO kakaových bobů pocházejících z Dominikánské republiky a Nikaragui. V těchto oblastech rostou kakaovníky přes 2000 let a čokoládám dodávají výtečnou chuť. Nejste fanoušci extra hořkých čokolád? Zkuste čokoládu s obsahem 63% kakaa. Vyvážená chuť výběrových kakaových bobů a sladké panely je ideálním startem do světa hořkých čokolád. Pravá čokoláda je superpotravina, která vám dodá energii a obsahuje řadu zdraví prospěšných látek. Poznej i ty její nezaměnitelnou chuť a potěš všechny svoje smysly. Body výhod BIO kvalita Obsah kakaové sušiny 70% Bez laktózy a umělých sladidel Vhodná pro vegany Věděli jste, že: Do Evropy přivezl kakaové boby v 16. století Kryštof Kolumbus. Ten objevil kakao během své čtvrté výpravy do Ameriky a přivezl je do Španělska. Na madridském královském dvoře připravovali z bobů horký nápoj, který dochucovali cukrem, aby zjemnili hořkou chuť kakaa. Nutriční informace 100 g Energetická hodnota 2318 kJ / 552 kcal Tuky 36 g - z toho nasycené mastné kyseliny 23 g Sacharidy 47 g - z toho cukry 31 g Bílkoviny 7,9 g Sůl 0,08 g Složení BIO kakaové boby, BIO sušená třtinové šťáva. Obsah kakaové sušiny nejméně 63%. Informace Potravina Může obsahovat stopy ořechů. Výrobce: Natu s.r.o., Žatecká 41/4, 110 00 Praha 1, Česká republika