Čokoláda stvořená pro jaro. Chuť divokého pomeranče a krása lučního kvítí. Pastva pro oči i chuťové buňky. Vyrobit kvalitní čokoládu je alchymie. Nejdůležitější složkou jsou kakaové boby, které dávají čokoládě její chuť a aroma. Výsledná chuť čokolády se liší podle odrůdy bobů, lokality, roku sklizně a způsobu fermentace, pražení a mletí. NATU čokolády jsou vyrobeny z BIO kakaových bobů pocházejících z Dominikánské republiky a Nikaragui. Plantáže v těchto oblastech odjakživa sloužily k pěstování bobů a čokoládám propůjčují výtečnou chuť. Tmavá čokoláda s pomerančem a květy je plná života. Na první kousnutí ucítíte sílu kakaových bobů a energii divokého pomeranče. Ty doplňuje vůně lučních květů, které ji zdobí. Pravá čokoláda je superpotravina, která vám dodá energii a obsahuje řadu zdraví prospěšných látek. Poznej i ty její nezaměnitelnou chuť a potěš všechny svoje smysly. Body výhod BIO kvalita Obsah kakaové sušiny 70% Bez laktózy a umělých sladidel Vhodná pro vegany Věděli jste, že: Československo za první republiky bylo třetím největším zpracovatelem kakaových bobů na světě. Jednou z prvních čokoládoven v našich krajinách byla firma Fr. Slabý "Luna". Založil ji v roce 1839 Jan František Černoch na Starém Městě Pražském v Kozí ulici. Nutriční informace 100 g Energetická hodnota 2470 kJ / 588 kcal Tuky 41 g - z toho nasycené mastné kyseliny 25 g Sacharidy 46 g - z toho cukry 35,5 g Bílkoviny 8,6 g Sůl 0,08 g Složení BIO kakaové boby, BIO sušená třtinové šťáva, výtažek z divokého pomeranče, sušené květy. Obsah kakaové sušiny nejméně 70%. Informace Potravina Může obsahovat stopy ořechů. Výrobce: Natu s.r.o., Žatecká 41/4, 110 00 Praha 1, Česká republika