Mrazem sušený černý rybíz si díky šetrnému zpracování lyofilizací uchovává až 90 % všech původních vlastností, jako je vůně, chuť, barva a především obsah zdraví prospěšných látek. A nyní si je můžete díky šetrnému sušení mrazem (lyofilizací) dopřávat celý rok! Černé bobule jsou plodem černého rybízu, ovocného keře, který je hojně rozšířen po celém mírném pásu severní polokoule. Mrazem sušený černý rybíz je lehký, voňavý a krásně křupavý. Při kontaktu s vodou nebo vláhou změkne a navrací se téměř do původního stavu. Body výhod Až 90% původních vlastností Využití Využijte mrazem sušený černý rybíz úplně stejně, jako kdyby byl čerstvý, do koktejlů, ovocných smoothies, snídaňových kaší. Pokrmům dodá nezaměnitelnou chuť a aroma. Nutriční informace 100 g Energetická hodnota 1278 kJ / 309 kcal Tuky 2,2 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g Sacharidy 42 g - z toho cukry 42 g Vláknina 44 g Bílkoviny 7,8 g Sůl 0,03 g Složení 100 % mrazem sušený černý rybíz. Informace Potravina Výrobce: Natu s.r.o., Žatecká 41/4, 110 00 Praha 1, Česká republika