Kakaové máslo je přírodní tuk s bohatým výživovým profilem získaný z plodů kakaovníku. Je velice trvanlivé, při nízkých teplotách se snadno uchovává a naopak rychle rozpouští při teplotách vyšších. Jde o vynikající zdroj živin a antioxidant, který lze využít v kuchyni v péči o pleť. Produkt je vhodný pro všechny jedince orientované na Obohacení kuchyně o výživově bohatou surovinu Přírodní péči o pleť (jizvy, strie, drobné ranky, vrásky,...) Použití Kakaové máslo můžete přidat do různých jídel. Použijte k přípravě čokolády, zmrzliny, smoothies a jiných sladkých pokrmů. Složení Bio kakaové máslo (Theobroma cacao). Nutriční informace 100 g Energetická hodnota 3689 kJ / 879 kcal Tuky 99 g Z toho nasycené mastné kyseliny 63 g Sacharidy 0 g Z toho cukry 0 g Bílkoviny 0 g Sůl 0 g Informace Skladujte v chladu a suchu. Země původu: Peru. Výrobce: Nutrisslim d.o.o., Krimskega odreda 2, 1360 Vrhnika, Slovenia