Maximální zachování živin v certifikované kvalitě BIO Kakaové boby jsou plody Theobroma cacao, malého stále zeleného stromu rostoucího v tropických klimatických podmínkách. Kakao je přirozeně bohaté na nutriční elementy a fytonutrienty. Po stránce antioxidantů jde o jednu z nejbohatších potravin vůbec - obsahuje jich obrovské množství (více než červené víno, borůvky, Acai bobule, granátová jablka a Goji bobule dohromady). Doporučené dávkování Vmíchejte 3 lžičky do 300 ml mléka, ovocných nebo zeleninových nápojů, džusů. Nutriční informace 100 g Energetická hodnota 1350,8 kJ / 324,8 kcal Tuky 11 g Z toho nasycené mastné kyseliny 6,8 g Z toho mononenasycené mastné kyseliny 3,8 g Z toho polynenasycené mastné kyseliny 0,4 g Sacharidy 13,4 g Z toho cukry 1 g Vláknina 31,7 g Bílkoviny 27,2 g Sůl* 0,0825 g Další složky Draslík 3350 mg (167,5% DDD) Vápník 175 mg (21,87% DDD) Fosfor 715 mg (102,14% DDD) Hořčík 470 mg (125,89% DDD) Železo 28 mg (199,5% DDD) Zinek 8,1 mg (81% DDD) Měď 4,1 mg (410% DDD) Theobromin 2,4 g *Sůl je obsažena v potravině výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku. % DDD - % doporučené denní dávky Složení 100% kakaový prášek z bobů (Theobroma cacao) z Peru. Výrobce: Purasana bvba, Heulestraat 104, 8560 Gullegem, Belgium